Acţiuni preventive ale poliţiei rutiere

Acţiuni preventive ale poliţiei rutiere

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, în judeţul Dolj s-a organizat şi executat o acţiune pe linia traversărilor neregulamentare a pietonilor şi a prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum.

Au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, din care 14 pentru traversări neregulamentare şi 24 de viteză, în valoare totală de 10.450 lei, au fost reţinute 2 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu: Ş.CĂTĂLIN, 34 de ani, din Piteşti a condus autoturismul pe Calea Severinului cu viteza de 91 km/h.

 

 

Eforturi pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii

 

În data de 25.09.2012, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale şi poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării persoanelor ce posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi se sustrag de la executarea acestora, în comuna Bistreţ, ocazie cu care a fost depistat CIOROIANU VIRGIL-IONUŢ, 27 de ani, din comuna Bistreţ, condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol, acesta fiind introdus în arestul IPJ Dolj.

 

 

În ziua de 25.09.2012, lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega şi ai Postului de Poliţie Galicea Mare au organizat şi executat o acţiune pe linie de urmăriţi şi mandate în comuna Galicea Mare, ocazie cu care l-au depistat pe raza comunei Galicea Mare, pe BĂRBUCEANU PETRICĂ, 48 ani, din localitate, care are de executat 4 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost depus la CRAP Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.