Directorul CAS – cântăreţ

Directorul CAS – cântăreţ

940
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cristian Popescu este noul preşedinte-director general la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Dolj. În timpul liber Cristian Popescu cânta la orgă, în formaţia lui Crsitian Bănăţeanu.

Cristian Popescu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate din Dolj a fost filmat la un eveniment în timp ce presta un program artistic de excepţie la orgă. El a recunoscut că îi place muzica şi din când în când mai cântă la orgă. Se ştie că noul director a făcut parte din formaţia lui Cristian Bănăţeanu.

Acesta a fost desemnat să asigure interimatul la CAS Dolj printr-un ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, până când postul va fi ocupat prin concurs. Numirea vine la nici două luni de când CNAS o învestise în funcţia de preşedinte cu delegaţie pe directoarea economică a instituţiei, Simona Subţirelu. Noul preşedinte-director general, Cristian Popescu, a mai fost interimar la CAS Dolj în urmă cu câţiva ani, iar acum ocupa funcţia de şef al Serviciului de Contractare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.