Deputatul Ionuţ Stroe susţine o conferinţă de presă la sediul PNL Dolj

Deputatul Ionuţ Stroe susţine o conferinţă de presă la sediul PNL Dolj

401
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul liberal Ionuţ Stroe susţine la această oră o conferinţă de presă la sediul PNL Dolj. Rămâneţi pe Lupa pentru a afla declaraţiile parlamentarului craiovean.

Subiectele abordate de acesta se referă la modificarea legislaţiei cu privire la acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor şi punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal de joi, 27 septembrie 2012.

Deputaţii USL au modificat şi aprobat majorarea la 85 la sută din venituri a cuantumului indemnizaţiei pentru creşterea copilului. O altă veste bună pentru mame şi copii este eliminarea limitării a trei naşteri pentru care se acordă concediul pentru creşterea copilului şi a acordării a sumei de 600 lei pentru suprapunerea situaţiilor în care o mămică se află în concediul de creşterea copilului şi apare o altă naştere – Ionuţ Stroe, deputat PNL Dolj.

Uşor, uşor, chiar dacă paşii nu sunt importanţi, reparăm greşelile făcute de guvernul PDL – Ionuţ Stroe, deputat PNL Dolj.

Cel de-al doilea subiect este unul care a beneficiat de atenţia mass-mediei româneşti. Locuinţele tinerilor reprezintă una dintre problemele întâlnite la nivel internaţional. Din ce în ce mai mulţi tineri nu îşi permit să-şi cumpere o locuinţă şi din păcate nici măcar atunci când îşi întemeiează o familie. În acest sens, nu îmi rămâne decât să salut iniţiativa Primăriei Craiova şi a primarului Lia Olguţa Vasilescu de a aproba un regulament legat de modul de achiziţionare a locuinţelor ANL de către cei care locuiesc aici cu chirie – Ionuţ Stroe, deputat PNL Dolj.

Sunt doar 44 de cereri de achiziţionare a acestot locuinţe ANL şi cred că după modificarea regulamentului numărul solicitanţilor va creşte – Ionuţ Stroe, deputat PNL Dolj.

Primarul Craiovei îmi este un partener redutabil, până acum nu am avut un partener la Primărie. Ca şi deputat de Craiova îmi afirm disponibilitatea de a susţine aceste iniţiative ale Primăriei Craiova. De când a preluat noul mandat, între parlamentari şi Primărie există un adevărat parteneriat – Ionuţ Stroe, deputat PNL Dolj.

Nu s-a stabilit nimic încă, singurul lucru care a şi fost exprimar public a fost aşezarea pe colegii. Nu s-a stabilit de niciun fel numele celor care vor candida – Ionuţ Stroe, deputat PNL Dolj.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    798

    Papagalul asta aprins grai in ajun de campanie electorala.
    Cu asemenea parventi (existenti in toate partidele), politica romaneasca se duce pe apa Sambetei.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.