CJ Dolj: Ion Voiculescu, preşedintele ATOP Dolj

CJ Dolj: Ion Voiculescu, preşedintele ATOP Dolj

372
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

atop CJ Dolj: Ion Voiculescu, preşedintele ATOP Dolj poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri după-amiază, la prima ședință a Autorității Teritoriale de Ordine Publică, în cadrul căreia consilierul județean Ion Voiculescu a fost desemnat, prin votul unanim al membrilor, președinte al ATOP.
„În primul rând, vreau să vă spun că apreciez activitatea pe care au depus-o membrii vechii structuri a autorității, care, din punctul meu de vedere, și-au făcut treaba foarte bine. Apreciez preocuparea pe care autoritatea a avut-o constant în sprijinirea nevoilor comunitare. O parte din vechea gardă a ATOP se regăsește și în noua structură, așa că aș dori să vă transmit un mesaj de continuitate în demersul și misiunea dumneavoastră de a ajuta comunitatea doljeană”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
În cadrul primei ședințe a noii structuri a Autorității Teritoriale de Ordine Publică, membrii ATOP l-au desemnat președinte pe consilierul județean Ion Voiculescu.
Totodată, în cadrul aceleiași ședințe au fost aleși și președinții celor trei comisii care funcționează în cadrul ATOP: consilierul județean Ion Voiculescu – Comisia de coordonare, situații de urgență și pentru petiții, consilierul județean Gheorghe Bică – Comisia de planificare, stabilire și evaluare a indicatorilor de performanță minimali și prof.univ.dr. Ion Turculeanu – Comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului.
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este alcătuită din șase consilieri județeni (Cosmin Vasile, Ion Voiculescu, Gheorghe Bică, Ștefan Stoica, Andrei Ursu și Marian Badea), trei reprezentanți ai comunității (jurnalistul Mircea Canțăr, prof.univ.dr. Ion Turculeanu și prof.univ.dr. Nicu Panea), subprefectul de Dolj Ionel Ciobotea, comsiar-șef Nicușor Badea desemnat la conducerea IPJ Dolj, comisar-șef Marcel Barbu, reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor, și Octavian Mateescu, șeful Poliției Locale Craiova.

BIROUL DE PRESĂ

button CJ Dolj: Ion Voiculescu, preşedintele ATOP Dolj poze
Sursa: [url]http://www.oltenasul.ro[/url]



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.