CCIO: Târgul Doljconstruct la Casa Ştiinţei şi Tehnicii (Casa Tineretului) din Craiova

CCIO: Târgul Doljconstruct la Casa Ştiinţei şi Tehnicii (Casa Tineretului) din Craiova

554
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj vă invită la cel mai mare târg de construcţii din Oltenia, târgul DOLJCONSTRUCT cu saloanele CLIMATERM şi MOBEX , ce se va desfăşura în perioada 27 – 30 septembrie 2012, la Casa Ştiinţei şi Tehnicii (Casa Tineretului) din Craiova.
33 de companii şi specialişti din domenii variate,precum materiale şi tehnologii pentru construcţii, proiectare şi design, vopseluri, decoraţiuni interioare şi exterioare, corpuri de iluminat, instalaţii de incălzire şi climatizare, instalaţii sanitare şi mobilier pentru locuinţe, birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie vor fi prezenţi cu standuri expoziţionale în cadrul celei de-a XV-a ediţii a târgului DOLJCONSTRUCT.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 27 septembrie, la ora 12.00, la Casa Tineretului din Craiova. Publicul interesat este invitat la standuri de joi până sâmbătă în intervalul orar 10.00-18.00 şi duminică între orele 10.00-16.00.

Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit. În plus, toate persoanele care trec pragul târgului DOLJCONSTRUCT de anul acesta, se pot înscrie la o tombolă pe baza unui talon de participare ce va fi distribuit în cotidianul Gazeta de Sud. Premiile oferite de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj constau în 5 tricouri inscripţionate şi un weekend pentru 2 persoane în staţiunea montană Rânca.

www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.