Sediu de miliarde pentru DSVSA Dolj

Sediu de miliarde pentru DSVSA Dolj

294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

  Conducerea Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj doreşte ca unitatea să se mute într-un sediu nou.

 Astfel, instituţia a scos la licitaţie un contract de achiziţii lucrări pentru construire sediu Direcţia Sanitară Veterinară li pentru Siguranţa Alimentelor cu regim de înălţime S+P+2E şi sarpantă peste corp existent parter. Conform obiectului contractului, „se doreşte realizarea sediului administrativ DSVSA Dolj cu regim de înălţime S+P+2E şi realizarea unei sarpante peste corpul de clădire existent cu regim de înălţime parter. Structura constructiva: cadre cu stâlpi şi rigle (grinzi) din beton armat încastrate şi fundaţii rigide, izolate sub stâlpi şi continue sub pereţi. Deschideri între 3,00 pana la 6,00 m cu travei între 3,50 si 6,00 m şi funcţie de conformarea clădirii. Stâlpii din beton armat vor avea secţiunea de 45×45 cm iar grinzile din beton armat vor avea secţiunea de 30×50 cm. Planşeele se vor executa ca soluţie monolită, din beton armat, cu grosimea de 14 cm. Închiderile se vor realiza din zidărie de bca avaâd grosimea de 35 cm iar pentru compartimentări se vor utiliza zidăriile de BCA cu grosimea de 15 cm. Izolarea elementelor din beton pentru evitarea fenomenelor de punte termică se va realiza prin placare cu bca de 20 cm grosime montată în cofraj la turnarea elementelor respective. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă, cu straturile corespunzătoare de termo şi hidroizolaţie”. Valoarea estimată a lucrărilor este de 4.516.266,51 RON.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.