Suspecţi de tâlhărie – reţinuţi la scurt timp după comiterea faptei

Suspecţi de tâlhărie – reţinuţi la scurt timp după comiterea faptei

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 26.09.2012, ora 04.50, lucrătorii Postului de Poliţie Calopăr au fost sesizaţi de Ş.MARIN, 51 de ani, din comuna Cerăt, Dolj, îngrijitor la o fermă privată de animale, situată în extravilanul comunei Calopăr, despre faptul că două persoane necunoscute au venit la fermă cu o căruţă, au sustras o vacă şi i-au ameninţat cu un topor pe îngrijitorii P.CONSTANTIN, 30 de ani, din localitate şi C.TITEL, 60 de ani, din comuna Sopot, Dolj, după care au părăsit zona.

Aflaţi în serviciul de patrulare, doi poliţişti de la Postul de Poliţie Cerăt au procedat la urmărirea celor în cauză, reuşind prinderea şi reţinerea autorilor care au fost identificaţi în persoana numiţilor B.DANIEL, 41 de ani şi S.COSTINEL, 25 de ani, din comuna Calopăr, Dolj. Bovina, în valoare de 2.000 lei a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Faţă de cei doi făptuitori s-a dispus măsura reţinerii pe timp de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.