Universitatea din Craiova: Spectacol de teatru în parteneriat cu Penitenciarul

Universitatea din Craiova: Spectacol de teatru în parteneriat cu Penitenciarul

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea din Craiova are deosebita plăcere să vă invite, vineri, 28 septembrie, la ora 17, la spectacolul “Un singur om”, pus în scenă de Dragoş Andronie – masterand al Departamentului Arte din cadrul Facultăţii de Litere. Din distribuţia spectacolului fac parte doar persoane private de libertate de la Penitenciarul Craiova. La preselecţie s-au prezentat 50 de deținuți, însă au fost alesi doar 7 dintre ei, iar timp de 30 de zile, aceştia au participat la diferite exerciții de cunoaștere a artei actorului. Spectacolul este realizat în parteneriat cu Penitenciarul Craiova. Protocolul dintre Universitatea din Craiova şi Penitenciarul Craiova a fost încheiat cu scopul realizării unor spectacole care vor fi prezentate atât în comunitate, în penitenciare, cât şi la festivaluri de gen pentru promovarea unei imagini corecte a penitenciarului în societate, a activităţilor desfăşurate de persoanele private de libertate, eforturilor acestora pentru reintegrare socială şi realizarea unor materiale audio-video care vor fi promovate. Spectacolul va avea loc la sala studio a Departamentului Arte (clădirea facultăţii de Agronomie).

Descriere spectacol:

Deseori individul de astăzi este pus în situatii extrem de dificile din punct de vedere psihic. El trebuie să analizeze rapid gravitatea problemei în care este implicat și să aleagă soluția de ieșire cea mai bună. Realitatea este însă alta. El va trata superficial gravitatea situației și nu va alege soluția cea mai buna ci pe cea mai simplă.

“Un singur om” – un spectacol care va arăta până unde poate merge indiferența umană.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.