Primarul Florin Şerban a lovit cu maşina un copil de trei ani

Primarul Florin Şerban a lovit cu maşina un copil de trei ani

1.018
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul localităţii doljene Predeşti, Florin Şerban, a accidentat, joi, un copil de trei ani, lovindu-l pe acesta cu maşina în timp ce dădea cu spatele, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Adrian Căpraru, accidentul a avut loc joi dimineaţă, în timp ce edilul venise să inspecteze nişte lucrări la grădiniţa din comună şi a dat cu spatele, lovindu-l pe copil cu maşina.

“Din primele informaţii, conducătorul auto a dat cu spatele fără să se asigure, moment în care a lovit un copil de grădiniţă. Acesta l-a dus singur la spital şi a raportat incidentul la Poliţie. În momentul de faţă, a fost declanşată o anchetă în acest caz”, a declarat Adrian Căpraru.

Primarul a declarat că se afla la una dintre proprietăţile sale, învecinată cu grădiniţa, şi că nu l-a văzut pe copil în momentul în care a vrut să dea cu spatele, lovindu-l astfel cu maşina. El spune că băieţelul, în vârstă de 2 ani şi 11 luni, s-a lovit cu capul de asfalt. Primarul i-a anunţat pe părinţii acestuia şi au mers împreună la Spitalul Judeţean din Craiova.

“Copilul în vârstă de trei ani a fost adus la spital în jurul orei 11.30, având traumatism cranio-cerebral acut gradul I şi otoragie dreapta. El a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă, a fost investigat de medicul de gardă, de un neurochirurg şi de un medic ORL, stabilindu-se că este stabil hemodinamic şi respirator”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Primarului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi i-a fost reţinut permisul de conducere, cel puţin până la finalizarea anchetei. Sursa: Mediafax.ro

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.