IJJ Dolj: Jandarmii asigură ordinea publică la Raliul de la Bucovăţ

IJJ Dolj: Jandarmii asigură ordinea publică la Raliul de la Bucovăţ

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Duminică, 30 septembrie a.c., în intervalul orar 08.00 – 15.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj în cooperare cu lucrători din cardul I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării evenimentului auto sportiv organizat de Asociaţia Clubului Sportiv Ghost Racing Team, pe raza comunei Bucovăţ, km. 6 – km. 8+200m, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, modificată şi completată prin Legea nr. 10/2012.
Pe timpul desfăşurării competiţiei, spectatorilor le este interzis: să consume alcool, să arunce cu obiecte pe traseul de desfăşurare a competiţiei sau în direcţia altor persoane, să afişeze în zona de desfăşurare inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
Fiind un eveniment care, de obicei, suscită interesul unui număr ridicat de persoane, în special tineri, jandarmii sfătuiesc participanţii să respecte toate măsurile luate de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea activităţilor în condiţii de maximă siguranţă pentru viaţa şi integritatea corporală a acestora, să respecte locurile stabilite pentru spectatori şi să nu pătrundă în spaţiul destinat concursului.
Participanţii la aceste manifestaţii, în situaţia producerii unor incidente sau încălcări ale prevederilor legale, pot sesiza despre producerea acestor fapte cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine în vederea luării cu maximă operativitate a măsurilor legale specifice situaţiei respective.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.