Echipele de intervenţie acţionează 24 din 24 în cazul deszăpezirii

Echipele de intervenţie acţionează 24 din 24 în cazul deszăpezirii

398
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Într-un comunicat de presă emis de Primăria Craiovei, instituţia anunţă că vor continua acţiunile de deszăpezire atât pe marile bulevarde, cât şi în cartiere.

Noaptea trecută pe străzile Craiovei au intervenit 62 de utilaje şi 300 de angajaţi de la SC Salubritate Craiova şi RAADPFL Craiova, echipajele fiind mobilizaţi pentru degajarea căilor de acces. Acţiunea a cuprins nu numai deszăpezirea drumurilor, dar şi îndepărtarea arborilor căzuţi, împrăştierea de material antiderapant pe artere, trotuare, esplanade şi în zonele cu trafic pietonal intens (şcoli, pieţe, spitale). În această după-amiază echipajele vor interveni în majoritatea cartierelor şi pe străzile principale. Primăria reaminteşte agenţilor economici şi asociaţiilor de proprietari că au obligaţia de a curăţa zăpada şi gheaţa de pe trotuarele şi rigolele din faţa imobilelor pe care le deţin sau le administrează. Efective ale Poliţiei Locale şi inspectori ai Primăriei verifică respectarea acestei obligaţii şi vor lua măsuri în consecinţă.

La numărul de telefon 0251/422.733 – dispeceratul S.C. Salubritate Craiova se vor prelua permanent sesizările venite din partea cetăţenilor. Mai mult, echipele de intervenţie acţionează 24 de ore din 24 de ore.

Sursă poză. 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.