Video: Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, vizită de lucru în Bănie

Video: Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, vizită de lucru în Bănie

399
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La această oră, ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu, se află în Craiova, unde a avut întâlniri cu educatorii şi directorii de şcoli din judeţ.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, participă la o conferinţă de presă, alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, şi inspectorul şcolar adjunct Nicuşor Cotescu. Este pentru a doua oară în ultima lună când ministrul vizitează municipiul Craiova. Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu educatorii doljeni care au avut în această dimineaţă o consfătuire, apoi a discutat cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Dolj dar şi cu Biroul Senatului Universităţii din Craiova.

Rămâneţi pe Lupa pentru a afla declaraţiile ministrului educaţiei, Ecaterina Andronescu, dar şi ale primarului Lia Olguţa Vasilescu.

„Am început o evaluare a spaţiilor închiriate în şcoli, noi am estimat un prejudiciu de 500.000 euro bugetului Primăriei Craiova. S-au închiriat cantinele şcolilor pentru nunţi, botezuri şi alte sindrofii dar primăria nu primea niciun ban şi nici nu avea idee de acest lucru” – Lia Olguţa Vasilescu, primar al municipiului Craiova.

„La Olimpiada Internaţională de Informatică la care au participat elevii români, au luat trei medalii de aur şi elevii români s-au clasat pe locul I” – Ecaterina Andronescu, ministrul educaţiei.
Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.