Patru victime, într-un accident în care a fost implicată şi o ambulanţă

Patru victime, într-un accident în care a fost implicată şi o ambulanţă

400
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier care s-a produs pe DN64, în cartierul Râureni, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Dumitru M., de 61 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, conducea autoturismul marca Dacia Logan, de la Râmnicu Vâlcea  la Drăgăşani, pe DN 6. La intersecţia cu strada Mircea Demetriache, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a virat brusc spre stânga şi a fost lovit în partea laterală stânga de o ambulanţă condusă de Florian S. , de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Ambulanţa se deplasa pe banda doi de mers, în aceeaşi direcţie cu autovehiculul şi avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. „În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului marca Dacia Logan şi rănirea uşoară a lui Laurenţiu P., de 31 de ani, pasager în autoturism, a şoferului autospecialei şi a cadrului medical, Iren P., de 40 de ani”, a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea. Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde au primit îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului Dacia Logan a fost diagnosticat cu fractură  claviculă stânga. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultat  fiind negative şi li s-a recoltat câte o probă de sânge. În cauză sunt efectuate cercetări faţă de Dumitru M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ioana Roman




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.