Marinescu: Formarea ARD, un lucru pozitiv pentru politica românească

Marinescu: Formarea ARD, un lucru pozitiv pentru politica românească

305
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, a declarat la alegerile generale PDL,FC şi PNŢCD vor candida sub sigla ARD.

La conferinţa de azi de la sediul PDL, Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar al PDL Dolj, a informat că Partidului Democrat Liberal, Forţa Civică şi Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat au semnat formarea Alianţei România Dreaptă, această formaţiune fiind deja înregistrată la Biroul Electoral şi urmează ca participarea la alegerile din decembrie 2012 să se facă sub această formulă. „Cred că formarea ARD este un lucru pozitiv pentru politica românească. Este evident că USL este o formaţiune de stânga iar ARD este o alianţă de dreapta care reprezintă politica românească. Nu trebuie să uităm că vor participa la alegeri şi UNPR, o excepţie politică, pentru că numai la noi şi la slovaci mai există un partid pe criterii etnice şi există şi un partid bazat pe o ideologie populistă, lucru care nu este de mirare pentru că se întâmplă şi în alte state din Europa în această perioadă.”- Marian Jean Marinescu

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    258

    Domnu Jean, UNPR e creat tot de serviciile din spatele dvs, la fel ca si aceasta formatiune, ARD, care e dreapta ca mana mea stanga si care promite salarii minime de sute de euro.
    Voi, toti, din toate partidele, ati sufocat societatea civila romaneasca, orice incercare de organizare a acesteia.
    Va interpuneti toti intre noi , cetatenii, si drepturile si puterea pe care poporul ar fi trebuit sa le exercite si pe care voi ati furat-o si va erijati toti in lideri.
    Ei bine, nu sunteti lideri! Sunteti niste gropari si milogii planetei. Si voi si PSD si PDL.
    ”Liderii” vostri – ca ai nostri nu sunt – sunt slugile oricarui bulldog din afara tarii.
    Ce avem azi sunt numai falsuri, care nu ne reprezinta pe noi, cetatenii, ci numai diverse grupuri , care nu prea au de a face cu interesele poporului roman.
    Toti sunteti niste falsuri. Daca securistii vostri ar fi avut ceva mai multa minte, demnitate si patriotism, nu ne-am fi aflat astazi in situatia asta, fara societate civila, fara elita, fara clasa de mijloc, fara valori, fara aproape nimic.
    Ati ingropat tara asta de douazeci de ani incoace.
    O sa ramaneti toti, cu tot cu partidele voastre , ca o molima in istoria acestor ani.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.