Florentina de la Prima, la inaugurarea ProGym Spa & Fitness Filiași

Florentina de la Prima, la inaugurarea ProGym Spa & Fitness Filiași

2.127
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cunoscuta vedetă de televiziune Florentina Opriș, realizatoare a emisiunilor “Sport, dietă& vedetă” și “Sport cu Florentina”, la postul Prima TV, s-a aflat duminică la Filiași, la inaugurarea sălii ProGym Spa& Fitness, din localitate.

Florentina a vorbit celor prezenți la inaugurare despre “cum să trăiești sănătos”, a oferit cadouri doamnelor și s-a întreținut cu invitații.
ProGym Spa& Fitness este prima sală de gen din orașul Filiași dar impresia majorității este că dotările pot concura oricând cu o sală din marile orașe ale țării. Pe lângă clasica sală de forță sau aparate de gimnastică, ProGym Spa & Fitness oferă clienților saună, Jacuzzi precum și servicii de tip “bar & lounge”.
“Mă bucur să văd că se investește în sănătate. Ne naștem cu un trup perfect, este datoria noastră să îl păstrăm la fel, prin modul de viață pe care îl trăim”, a fost ideea principală a vedetei de la Prima TV.
La inaugurarea ProGym Spa&Fitness au participat prefectul județului Dolj, Elena Costea, deputatul colegiului 5 Filiași, Petre Petrescu și Gheorghe Ilie, viceprimarul orașului Filiași.
Coproprietarii Cornelia Anca și Marius Șișu spun că “ProGym Spa & Fitness” este mai mult decât o afacere, este grijă pentru sănătate, interes pentru o viață armonioasă.
Așadar, în Filiași, din 1 octombrie, oricine este dornic de mișcare și sport, dar mai ales de sănătate, este așteptat la ProGym Spa&Fitness, în strada 24 ianuarie nr 2.

 

Mai multe poze gasiti pe www.progymspa.ro sau pe pagina noastra de www.facebook.com/Progym.Spa.Filiasi



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    255

    Belea

  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    18805
    Citat Mesaj initiat de userescu
    Belea

    asteptam si in Craiova

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1620

    Frumos loc

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    420

    Foarte frumos amenajat dar eu de Florentina aia tot nu am auzit …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.