FC Olt, la primul eşec al sezonului

FC Olt, la primul eşec al sezonului

412
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După trei meciuri în care a acumulase cinci puncte din cele nouă puse în joc,bifând o victorie şi două remize, FC Olt Slatina s-a înclinat, pe teren propriu, în duelul cu UTA Arad. Având nevoie de victorie ca de aer, adversarul a început bine jocul, controlând ostilităţile. Oaspeţii au avut prima mare ocazie la jumătatea primei reprize, însă şutul puternic al lui Chindriş, din marginea careului a lovit bara. Golul a venit în urma unei faze fixe. După un corner de pe stânga, goalkeeperul Bordea a ieşit greşit pe centrare, iar Cornel Ene a reluat cu capul în plasă (min.25). Antrenorul celor de la FC Olt Slatina a încercat să „resusciteze” jocul slab al echipei, mutând ofensiv. Oprescu a introdus în teren al doilea atacant, în minutul 30, înlocuindu-l pe Crăciun cu Marin. „Vârful” masiv nu a reuşit nici el să facă prea multe, jocul suferind în continuare. Cruşoveanu a încercat să tragă echipa după el, a luat o acţiune personală, însă şutul său puternic, de pe linia de 16 metri, a fost reţinut de Smaranda.

 

În actul secund, UTA Arad s-a apărat pe două linii, încercând să menţină avantajul. Căpitanul grupării FC Olt Slatina, Bozidar Cosic, a avut o bună oportunitate de a restabili egalitatea, însă execuţia cu capul din 6 metri, s-a dus pe lângă bară (min.78). UTA Arad a evoluat în inferioritate în ultimele zece minute, Raţ fiind eliminat după o intrare dură asupra lui Quist, jucător care a evoluat accidentat, schimbările fiind epuizate. Cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Ene îl găseşte bine cu o pasă în careu pe Marin, atacantul este agăţat de Feussi, tribuna reacţionează solicitând penalty, însă arbitrul dictează repunere din colţul careului mic. FC Olt Slatina a suferit primul eşec din actuala stagiune, la capătul unui meci în care jucătorii nu s-au regăsit. Spectatorii au arătat ostilitate, taxând fiecare atingere greşită de balon.

FC Olt Slatina: Bordea, Giurcă, Cruşoveanu, Cosic (cpt.), Bancu, Pribac (min. 60 Dima), Polgar, Quist, Andrei David (min.50 Vigariu), Crăciun (min.30 Marin), Ene.

UTA Arad: Smaranda, Gligor (cpt.), Ene, Siminic, Feussi, Neagu, Chindriş, Mărginean, Bucur (min.86 Lazea), Pop (min 70 Miron), Maximiliano Laso (min, 80 Raţ)

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.