ISU Dolj şi-a adjudecat pentru a şasea oară consecutiv titlul de campioană...

ISU Dolj şi-a adjudecat pentru a şasea oară consecutiv titlul de campioană la fotbal pe Minister

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 27.09.2012, pe stadionul Dinamo Bucureşti s-a desfăsurat Finala Campionatul de Fotbal al Ministerul Administraţiei şi Internelor, iar echipele de fotbal ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia”al Judeţului Dolj şi „cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş au luptat pentru a câştiga trofeul pus în joc.

La finalul partidei, echiapa ISU Dolj sa impus cu scorul de 4-1 şi şi-a adjudecat pentru a şasea oară consecutiv titlul de campioană la fotbal pe Minister, iar Cupa Ministerului Administraţiei şi Internelor la fotbal a fost trecută definitiv în vitrina clubului pentru a II-a oară consecutive.
Clubul Sportiv Prometeu Craiova a fost angrenat în mai multe competiţii sportive, cea mai importantă din anul acesta fiind Finala Campionatului European de Fotbal al Pompierilor, ediţia aXI-a – 2012 unde echipa de fotbal a pompierilor români a câştigat trofeul. Echipa a fost compusă în majoritate din fotbaliştii echipei Prometeu Craiova.
Componenţa lotului a fost următoarea: Bogdan R., Petre B., Marin C., Stan C., Claudiu S., Alin B., Elvis E., Marius S., Ilie C., Cătălin C., Ionuţ G., Ionel V., Marius G., Mihai P., Robert D., George Ş., Alin L., Ionut R., Cosmin C., Relu D.. Antrenori: Şişoe Victor şi Dinu Mihai



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.