Kati de la Educaţie, în campanie eşuată la Craiova

Kati de la Educaţie, în campanie eşuată la Craiova

560
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ministrul “Abramburica”, cu penibilul la masă

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, aflată, sâmbătă, la Craiova, a fost pusă în situaţia de a nu putea răspunde la o întrebare despre clasa pregătitoare, nici măcar cu ajutorul inspectorului şcolar general adjunct, aflat la un scaun distanţă. Asta după ce, cu două ore mai înainte, le explicase educatoarelor cât le poate ajuta pe ele deputatul de Dolj Florentin Gust.

Marian Bădîrci

Ministrul Educaţiei a făcut teren la Craiova la sfârşitul săptămânii trecute, însoţită de deputatul de Dolj Florentin Gust. Ecaterina Andronescu a susţinut şi o conferinţă de presă, dar nu la sediul inspectoratului şcolar, ci într-o sală a primăriei, alături de primarul Lia Olguţa Vasilescu şi de inspectorul general şcolar adjunct, consilierul Nicuşor Cotescu. Întrebată de o ziaristă a Televiziunii Române dacă are cunoştinţă de funcţionarea unor clase pregătitoare în spaţii neadecvate, în Dolj, Andronescu nu a ştiut ce să răspundă.: “Cred că da, nu am acum o situaţie exactă. Sesizând dificultatea, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a redirecţionat întrebarea către inspectorul general şcolar adjunct Nicuşor Cotescu. “Puteţi să puneţi întrebarea colegului nostru domnul Nicuşor Cotescu (…) L-am invitat astăzi lângă noi tocmai pentru că bănuiam că veţi avea astfel de întrebări (…)”. După care a venit bomba. Ziarista i-a spus primarului că tocmai ce stătuse o jumătate de zi aşteptând un răspuns de la Cotescu. Acesta a replicat şi el: “Nu eu mă ocup de clasa pregătitoare, domnul “general” Bercea (inspectorul general şcolar – n.r.) se ocupă!”. Numai la Craiova se poate întâmpla ca un inspector general şcolar să nu răspundă la o întrebare despre ograda sa în faţa ministrului Educaţiei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.