Cruşoveanu: „Ne-a lipsit agresivitatea, sper să fie un duş rece”

Cruşoveanu: „Ne-a lipsit agresivitatea, sper să fie un duş rece”

323
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina a făcut cel mai slab joc din actuala stagiune în confruntarea de pe teren propriu cu UTA Arad, eşecul fiind consecinţa unei evoluţii sub aşteptări. Fundaşul central al divizionarei secunde, Cosmin Cruşoveanu, speră ca din această înfrângere echipa să tragă învăţămintele necesare.

 

„Este prima înfrângere, ne pare rău, ne-a lipsit agresivitatea şi dăruirea pe care le-am avut în meciurile anterioare, sper să fie un duş rece şi să ne revenim la meciul cu Timişoara. Nu ştiu, sunt foarte supărat, nu îmi găsesc cuvintele. Ne-a lipsit determinarea, poate unii au avut, iar unii dintre noi trebuie să mai muncim. Nu cred că a fost o stare de automulţumire, cred că unii am gândit că meciul este câştigat dinainte”, a declarat jucătorul grupării FC Olt Slatina, după înfrângerea cu UTA Arad.

„UTA şi-a dorit mai mult victoria”

Fundaşul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Cruşoveanu, se aştepta la un meci greu, în condiţiile în care UTA nu obţinuse nicio victorie în acest sezon. Jucătorul defensiv spune că toate meciurile sunt dificile, echipele fiind apropiate valoric, iar atitudinea poate face diferenţa. Acesta consideră că adversarul a fost mult mai motivat.

 

„Nu există meciuri uşoare, cum am spus tot timpul, toate sunt grele, sunt echipe echilibrate, cel puţin în seria noastră, noi sperăm să scoatem maximum de la fiecare meci. UTA, o echipă care nu avea ce să piardă, trebuia să joace, venea după nişte rezultate slabe, şi-a dorit poate mai mult decât noi victoria şi a obţinut-o”, a mai spus fundaşul central Cosmin Cruşoveanu.
FC Olt Slatina întâlneşte, etapa viitoare, în deplasare, ACS Poli Timişoara, echipă angrenată în lupta pentru promovare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.