Urmărit naţional, prins week-end-ul trecut de poliţiştii olteni

Urmărit naţional, prins week-end-ul trecut de poliţiştii olteni

319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproape 300 de poliţişti şi jandarmi olteni au derulat în acest sfârşit de săptămână mai multe controale pe raza judeţului, acţiuni în urma cărora a fost prins un urmărit naţional.

 

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au depistat un bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna Fărcaşele, împotriva căruia Judecătoria Slatina a emis la data de 18 septembrie 2012 mandatul de executare a unei pedepse privative de libertate de doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de «tâlhărie». Acesta fusese acuzat pentru faptul că în luna octombrie 2010, prin ameninţarea cu un cuţit, l-a deposedat de mai multe bunuri pe un cetăţean din aceeaşi comună. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt”, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 

Tot în cadrul acţiunii de control au mai fost constatate şase infracţiuni, au fost controlate 20 de societăţi comerciale şi 1.001 autoturisme şi au fost aplicate 468 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost reţinute 16 permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.