Incendiu de vegetaţie uscată propagat la trei gospodării

Incendiu de vegetaţie uscată propagat la trei gospodării

290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii de la Staţia Scorniceşti au intervenit ieri, 01 octombrie, la ora 14.07, în satul Bircii, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a propagat la trei gospodării.
Ajunşi la locul solicitării cu două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii au găsit în flăcări pomi fructiferi, salcâmi, viţă de vie şi vegetaţie uscată din cele trei gospodării. Cu toate eforturile salvatorilor şi a celor 20 de persoane care au ajutat la stingerea incendiului, au ars 1500 mp livadă de pruni şi 1800 mp de vegetaţie uscată din curtea lui Nicolae I; circa 2000 mp plantaţie de salcâm şi 1500 mp vegetaţie uscată din gospodăria lui Florin M. şi 1000 de mp de vită de vie şi 1000 mp de vegetaţie uscată aparţinând lui Marin B. Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spaţii de deschise, incendiul propagându-se de la vegetaţia uscată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.