Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 01.10.2012, ora 07.45, pe DJ 604, în comuna Celaru, V.ION, 51 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă periculoasă la stânga nu a respectat distanţa lateral suficientă faţă de autoturismul condus din sens opus de A.FLOREA, 63 de ani, din Dobroteşti, care de asemenea nu a respectat o distanţă lateral suficientă, şi a intrat în coliziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui A.FLOREA, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, în jurul orei 12.45, pe DN 55 A, în comuna Rastu Vechi, D.DRAGOŞ, de 19 ani, din comuna Negoi în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice (1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat) un moped, într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp al reţelei electrice.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Băileşti, acesta rămânând internat sub supraveghere.

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.15, în Craiova, pe strada Caracal, D.OCTAVIAN, 70 de ani, din comuna Melineşti, Dolj, în timp ce conducea un autoturism la ieşirea din curtea unui complex comercial nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de către B.COSMIN, 23 de ani, cu care a intrat în coliziune.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.MARIAN, 53 de ani, din Craiova, pasager în cel de-al doilea autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 0500, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie, aflat în executarea serviciului de patrulare, l-a depistat în trafic, pe str. Henri Coandă, pe D.LAURENȚIU, 25 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.