Cupa Bibanului la pescuit la prima ediție

Cupa Bibanului la pescuit la prima ediție

347
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cupa Bibanul la pescuit, sâmbăta 6 octombrie 2012, în Parcul Nicolae Romanescu. De asemenea, au fost stabilite traseele pentru pistele de biciclişti în Parcul Tineretului.

RAADPFL Craiova în colaborare cu Asociaţia Pescarilor Sportivi „Bibanul” Dolj organizează Concurs de Pescuit Staţionar pe Lacul din Parcul Nicolae Romanescu: „Bibanul 2012 CUP. „Pescarii au posibilitatea să plece acasă cu maximum cinci kilograme de peşte. Competiţia începe la ora 8.00 şi la ora 15.00 vor fi înmânate premiile. Este I Ediţia  de acet fel în Municipilul Craiova. RAADPFL va pune la dispoziţie logistica.

Persoanele care doresc să se înscrie au posibilitatea să  pescuiască pentru prima dată în Lacul din Parcul Nicolae Romanescu. Concursul de ve desfăşura individual. Participanţii vor achita taxa de 20 de lei. Vor pescui cu două undiţe de maxim 6 metri.  Crapul care va fi prins se va cântări şi apoi eliberat în apă.

„În Parcul Tineretului s-au stabilit traseele  pentru pistele de bicilete, a fost luat acordul de la  primărie. De asemenea, de anul viitor angajaţii RAADPLF vor curăţa spaţiile verzi din jurul grădiniţelor”, a declarat Radu Preda, director RAADPFL Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.