F E R I C I R E A

F E R I C I R E A

498
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 4,50)

Adevarata fericire o vei cunoaste numai atunci cand vei deveni constient ca ti-ai castigat libertatea. Cu cat efortul de a-ti dobandi libertatea este mai mare, cu atat mai mult te vei bucura de fericirea ta. Ia exemplul oamenilor adevarati care au suferit umilinte inimaginabile in puscariile comuniste. Ei au fost cobaii pe care s-au testat metode de tortura de o cruzime incredibila. Cei care, prin credinta in Dumnezeu, au reusit sa se ridice peste nimicnicia acelor vremuri, si-au iertat agresorii si s-au rugat pentru iertarea pacatelor lor.
Ai citit tu, ceva despre suferinta acestor oameni? Te-ai informat tu asupra crimelor facute cu buna stiinta de cei ce au instaurat comunismul in Romania?
Daca n-ai facut-o pana acum, este greu sa intelegi suferinta suprema. Cum poti sa intelegi,daca nu vrei sa afli de unde vii si incotro mergi.
Contrariul pacatului nu este virtutea, ci libertatea. Iubirea de oameni, credinta nestirbita in Hristos, taria de a indura fara a urî sunt virtutile care elibereaza omul de indoiala; îi astâmpără setea de iubire oferindu-i acea libertate pe care o cautam cu totii, dar nu stim cat de aproape e.
Viata este un rai, insa noi nu vrem sa stim. Ne lasam usor ispititi de uneltele satanice : banii, bogatia, petrecerea, desfraul, minciuna, aroganta, badarania, imoralitatea, si credem ca traindu-ne viata in acest mod, suntem fericiti. Adevarata fericire este suferinta in Dumnezeu si pentru Dumnezeu.
Unii oameni nu pot intelege ca Dumnezeu nu este o pasare propagandistica colorata in rosu; Dumnezeu nu a coborat de pe cruce, nu din neputinta, ci pentru ca dorea ca prin suferinta Sa sa-l converteasca pe om nu prin constrangere, ci prin libertatea de a crede, dându-i prilejul de a-si manifesta cutezanța.
Fericirea ar putea fi cunoscuta si ar creste mereu daca am reusi sa gandim din interior „răul” ce pare ca azi este etern. Nici “binele” nu poate avea succes daca nu-l cautam si nu-l intelegem, cata vreme nu ne mai este rusine, ramanand dominati de viclenii, rautati si inselatorii, in opozitie cu Dumnezeu.
Diavolul este stapan pe lumea iluziilor. Daca Hristos iti ia totul, pentru a-ti oferi TOTUL, diavolul iti ia totul pentru a nu-ti oferi NIMIC.
Cred ca accentul trebuie pus pe acest fenomen ce ne domina, adica lumea contaminata prin pacat si intrata in complicitate cu diavolul. Ei bine, lumea diavolului e tot una cu aceasta mica deviatie dintre fond si culoare, adica o lume deformata, un joc de culori deviate de la fond ce nu mai pot intra in concordanta cu ipoteza de alb si negru; e o deviatie care ne obliga sa ne punem multe intrebari deoarece s-ar putea sa ramanem numai cu iluzii. Hristos a venit si s-a jertfit pentru noi nu doar sa ne mantuie, ci si sa ne „scandalizeze”, sa ne scoata din lâncezeala obiceiurilor, sa ne arate ca ospățul si veselia sunt mai umane decât truda; sa ne aduca aminte ca legea a fost facuta pentru om, si nu omul pentru lege.
Azi, ma apuca mii de draci când văd cum suntem confundati cu prostia, cu un fel de lume batjocorita de forta răului; cum se promoveaza si se înlesnesc faradelegile, dând definitia osândirii noastre, cerându-ne sa credem in haos in deplină libertate. Mi se pare ca diavolul a pus stăpânire pe aceasta lume prin imoralitate, prin cugetul de om nebun, prin nesabuinta, prin goana tembela dupa imbogatire.
Gasiti o asemanare intre acest scenariu apocaliptic cu ceea ce se intampla in Romania de 23 de ani? Nu vi se pare ca diavolul a gasit in clasa politica romaneasca instrumentul ideal pentru a-si impune dominatia? Unde s-a mai pomenit sa primesti rasplata fara munca? Românii sunt ispitiți permanent cu pomeni electorale, in urma carora diavolul politic si-a mai impus înca odata vrerea si si-a extins imperiul. Guvernantii nostri au ridicat minciuna, hotia, incompetenta, imoralitatea, smecheria la rang de virtute. Traim vremuri in care iți este rușine sa recunosti ca esti drept, corect, cinstit, de teama de a nu fi luat peste picior de ceilalti. Privim cu stupefactie la guvernantii de azi ai tarii care si-au dorit cu ardoare sa se cațăre in jilțul domnesc promițând soluții salvatoare pentru țară. Ce avem în schimb? Nicio masura economica pentru relansarea mediului de afaceri. Numai acuzatii de plagiat, de conflicte de interese, de incălcări flagrante ale legii, de demisii care se țin lanț și care se pare că nu se mai termină, de izolarea țării și de transformarea României intr-un stat de rang inferior.
În rest, numai zâmbete si veselie mare.
Scump popor român! A venit momentul sa-ți gasești fericirea. Nu-i mai aclama pe cei ce te-au umilit si te-au batjocorit de atâta timp. Intoarce-ți fața catre Dumnezeu și scoate-i în afara scenei politice pe acesti politruci.
Așa sa ne ajute Dumnezeu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-04-2007
    Locatie
     da
    Mesaje
    648
    blacker than the blackest black. TIMES INFINITY

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.