Mircea Geoană nu renunţă la colegiul Dăbuleni

Mircea Geoană nu renunţă la colegiul Dăbuleni

494
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul de Dolj Mircea Geoană intenţionează să candideze la alegerile generale din 9 decembrie tot în judeţul Dolj, pe colegiul Dăbuleni – Segarcea – Bechet.

Conform unui comunicat trimis de la cabinetul său parlamentar, Mircea Geoană doreşte şă infirme zvonurile apărute în ultima perioadă conform cărora ar dori să renunţe la colegiul Dăbuleni în favoarea unuia din municipiul Craiova. „Referitor la zvonurile apărute în ultima perioadă, îmi reafirm intenţia clară de a candida în colegiul Dăbuleni-Segarcea-Bechet, pe care îl reprezint de 8 ani în Senatul României. Nu există nicio raţiune sau motiv plauzibil care să întrerupă relaţia de prietenie şi loialitate cu oamenii din această zonă şi cu colegii şi colegele mele din PSD Dolj”, se precizează în comunicat.

Mircea Geoană mai precizează că nu a primit oferte de a candida într-un colegiu din Bucureşti. „Cred că a fost şi o confuzie la mijloc. Nu am primit o ofertă de a candida nici din partea organizaţiei PSD Bucureşti, nici din partea lui Marian Vanghelie. Am primit, în schimb, oferte din trei alte judeţe de a candida din partea PSD, pe care le-am declinat”, a subliniat Mircea Geoană.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.