Orice om politic care spune că numai el măreşte salariile şi pensiile,...

Orice om politic care spune că numai el măreşte salariile şi pensiile, este un mincinos

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Preşedintele PDL Craiova susţine la această oră o conferinţă de presă la sediul filialei doljene a Partidului Democrat Liberal.

Am asistat în ultimele şase luni tot felul de promisiuni, din ce nu aveau, dar au luat de la oameni tot ce aveau aceştia. Au promis indexarea salariilor cu 8 la sută dar preţurile au crescut cu 20 la sută. Nu au crescut veniturile populaţiei, ci au scăzut cu 12%. Au promis locuri de muncă şi nu au făcut altceva decât să le desfiinţeze. – Mărinică Dincă, preşedinte PDL Craiova.

În permanenţă se vorbeşte de funcţionari şi pensionari, dar nu vorbesc de cei care produc. Eu cred că dacă numărul acestora se va mări se vor putea plăti pensii mai mari şi salarii către funcţionarii publici – Mărinică Dincă, preşedinte PDL Craiova.

De ieri se discută de 16,5 % creştere a impozitului pe teren şi clădiri. Am înţeles că aşa înţelege PSD-ul să facă protecţie socială. M-am declarat adversarul creşterii unor impozite şi taxe. Voi milita şi pentru anul 2013 pentru limitarea acestor taxe. – Mărinică Dincă, preşedinte PDL Craiova.

Orice om politic care spune că numai el măreşte salariile şi pensiile, este un mincinos –  Mărinică Dincă, preşedinte PDL Craiova. 
 

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.