Primăria dă în judecată proiectantul Clubului Nautic

Primăria dă în judecată proiectantul Clubului Nautic

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Până acum au fost organizate deja două licitaţii la care nu s-a prezentat nimeni.

 

„Mi-aş fi dorit ca în acest moment să putem vorbi despre stadiul lucrărilor, dar, din păcate, nu este aşa. Am transmis nişte puncte de vedere către OI-ul şi AM-ul POR-ului. Aşteptăm acordul acestora de a mări valoarea cu aproximativ 9,5% pentru că, din documentaţiile şi analiza făcute atât cu experţi externi, cât şi cu experţi din cadrul consiliului local, s-a ajuns la concluzia că acest proiect este subevaluat din vina proiectantului”, a precizat viceprimarul Minel Prina.

Autorităţile locale vor lua măsuri drastice în privinţa proiectantului.

 

„În momentul de faţă lucrăm la un proces, să-i spunem aşa, pentru că nu putem să mergem la nesfârşit cu aceste licitaţii şi să nu se prezinte nimeni. Deci mergem şi pe linie de chemare în instanţă a proiectantului respectiv şi chiar până la ridicarea dreptului de proiectare dacă putem solicita asta”, a adăugat Prina.

Viceprimarul spune că peste cel mult două luni speră să poată organiza o nouă licitaţie şi până în vara anului următor să fie gata lucrările la partea de piscină.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.