Trei zile de târg agricol româno-bulgar la Slatina

Trei zile de târg agricol româno-bulgar la Slatina

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Târgul se află la prima ediţie şi este deschis publicului în perioada 5 – 7 octombrie, după următorul program: vineri şi sâmbătă – 10,00 – 18,00, iar dumincă – 10,00 – 14,00. 20 dintre expozanţii prezenţi sunt din Bulgaria, organizatorii propunându-şi ca la următoarea ediţie să crească numărul partenerilor bulgari care să răspundă invitaţiei de participare.

 

„Ne dorim ca acest târg să devină unul de tradiţie“ a fost, de alfel, mesajul comun al oficialităţilor invitate să ia cuvântul la deschidere.

 

Au fost prezenţi şefii camerelor de comerţ şi industrie din Ruse şi Vratsa, partenere în acest proiect pentru Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject, dar şi şefi de instituţii din judeţ. Dacă agricultorii din judeţ au ce vedea şi, eventual, alege, la târg fiind prezenţi producători de utilaje agricole, de fertilizatori, de echipamente de protecţie, dar şi instituţii de creditare care să le prezinte soluţii de finanţare a activităţii în domenul agricol, şi pentru publicul larg sunt tentaţii de tot felul. De la produse agricole, la cele apicole, de la ornamente pentru grădină, la produse ceramice (ultimele două categorii menţionate sunt produse bulgăreşti).
 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.