Stroe vrea să candideze tot pe Colegiul 3

Stroe vrea să candideze tot pe Colegiul 3

368
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul Ionuţ Stroe şi-a exprimat dorinţa, într-o conferinţă de presă, de a candida din nou la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liberalul Ionuţ Stroe susţine că îşi doreşte să candideze pe Colegiul 3. „Nu este un secret pentru nimeni faptul că voi candida pentru un nou mandat de deputat în Craiova, în Colegiul 3. Deşi aveam deja o legătură bine stabilită cu acest colegiu, deoarece tot ceea ce înseamnă Craiova, înseamnă pentru mine acasă, înseamnă primii ani de şcoală, liceul, facultatea, primul job, şi acum locul în care îmi dezvolt familia, vă pot spune că în ultimii patru ani am dezvoltat o legătură şi mai strânsă cu Colegiul 3. Într-o perioadă în care atenţia tuturor se îndreaptă spre alegerile din decembrie, îmi exprim o oarecare îngrijorare cu privire la reactualizarea listelor electorale permanente, întrucât am văzut cu toţii vara trecută ce efecte profunde pot avea pentru întreaga societate erorile din aceste liste. Premisele sunt bune, în sensul îndreptării situaţiei. Am văzut deja că domnul ministru Mircea Duşa a cerut într-o videoconferinţă de săptămâna trecută autorităţilor locale actualizarea listelor electorale. Sper însă că acestea vor trata cu toată seriozitatea această sarcină pentru ca cetăţenii să aibă încredere în valoarea votului lor”, a precizat Ionuţ Stroe.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.