Chioşcarii din Craioviţa au blocat strada de la Poştă

Chioşcarii din Craioviţa au blocat strada de la Poştă

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Chişcarii din Craioviţa Nouă protestează în acest moment. Ei sunt nemulţimiţi de decizia Primăriei de a le demola chişcurile.

Stada de la Poşta din Craioviţa Nouă este blocată de chioşcarii care au ales să protesteze în această seară. După mai multe zile de protest în faţa Primăriei municipiului Craiova chilşcarii au ales să protesteze chiar în Cartierul Craioviţa Nouă unde au blocat strada. Poliţiştii şi jandarmii încearcă să convingă oamenii să protesteze în altă parte, iar stada să fie deblocată.

UPDATE: Zeci de administratori ai buticurilor existente în zona Piaţa Craioviţa Nouă au ieşit, vineri seara, în stradă, nemulţumiţi de decizia municipalităţii de a le demola magazinele. Chioşcarii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că au primit din partea municipalităţii somaţii pentru a-şi demola magazinele. „Vă somăm ca în termen de patru zile, dar nu mai târziu de 10.10.2012. , ora 7, să procedaţi cu forţe proprii la desfiinţarea construcţiei provizorii ce vă aparţine şi este construită pe terenul primăriei municipiului Craiova”, se arată în somaţia trimisă de Primăria Craiova.

Chioşcarii au blocat pentru cinci minute strada însă poliţia şi jandarmeria au intervenit imediat. „Au blocat strada timp de cinci-şase minute dar am intervenit alături de colegii de la Secţia 5 Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. A fost un protest spontan”, a declarat comisar şef de poliţie Cornel Tomescu, şeful Secţiei 5 Poliţie.

„O să ajungem să ne dăm foc în magazine, nu vrem să plecăm de aici”, ameninţa una dintre femeile care protestau în faţa Poştei din Craioviţa Nouă.

………………………………………………………………….

Strada de la Poşta din Craioviţa Nouă este blocată de chioşcarii care au ales să protesteze în această seară. După mai multe zile de protest în faţa Primăriei municipiului Craiova chioşcarii au ales să protesteze chiar în Cartierul Craioviţa Nouă unde au blocat strada. Poliţiştii şi jandarmii încearcă să convingă oamenii să protesteze în altă parte, iar strada să fie deblocată.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.