Arsenalul unor tineri din comuna Rast a fost confiscat de poliţişti

Arsenalul unor tineri din comuna Rast a fost confiscat de poliţişti

275
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 06/07.10.2012, lucrători din cadrul Secţiei Poliţie rurală 8 Rast împreună cu jandarmi din cadrul plutonului Băileşti aflându-se în executarea atribuţiunilor de serviciu au depistat, în parcarea unui bar din comuna Rast, pe B.ANDREI, 18 ani, din Băileşti care avea în portbagajul autoturismului, o bâtă din lemn formă rotundă şi pe P.ILIUŢĂ, 23 ani, din aceeaşi localitate, care avea în portiera din stânga faţă a autoturismului său o bâtă de baseball.
În interiorul unităţii de alimentaţie publică, poliţiştii şi jandarmii l-au depistat pe P.SORIN, 30 de ani, din Băileşti, având asupra sa o şurubelniţă, iar la efectuarea controlului autoturismului acestuia, în portiera dreapta faţă, a fost găsită o bâtă de baseball, iar în portbagaj a fost găsit un cuţit.
Pe numele celor trei doljeni au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept de armă albă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.