Minori de 17 ani cercetaţi pentru furt calificat după ce au sustras...

Minori de 17 ani cercetaţi pentru furt calificat după ce au sustras oglinzile unui autoturism de lux

227
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 06/07.10.2012, la ora 0015, poliţişti craioveni au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că trei tineri se află lângă un autoturism de lux încercând să îi sustragă oglinzile retrovizoare.
În temeiul sesizării la faţa locului s-a deplasat o patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie, care a reuşit prinderea şi identificarea suspecţilor în persoana lui E.A., C.C. şi S.M., toţi de 17 ani, din Craiova.
La sediul unităţii de poliţie, în urma activităţilor de cercetare întreprinse s-a stabilit faptul că E.A şi S.M. au asigurat zona în care se afla staţionat autoturismul, în timp ce C.C. a demontat geamurile celor două oglinzi retrovizoare, după care au părăsit locul faptei.
Valoarea prejudiciului cauzat este de 1500 lei, acesta fiind recuperat şi restituit părţii vătămate, în cauză fiind întocmite acte premergătoare și se efectuează cercetări cu autorii în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.