Intervenţie cu buldozerele în taberele de ţigani din Craiova

Intervenţie cu buldozerele în taberele de ţigani din Craiova

314
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Aproximativ 100 de persoane care locuiesc în tabere în două zone ale municipiului Craiova au fost evacuate iar locuinţele improvizate au fost puse la pământ cu ajutorul buldozerelor.

În această dimineaţă, la ora 7, zeci de poliţişti locali, însoţiţi de jandarmi, reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă, SC Salubritate Craiova SRL, Primăria Municipiului Craiova şi Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj au descins în două locaţii din cartierul Craioviţa Nouă, zona Depoul de Tramvaie unde au identificat aproximativ 100 de persoane, adulţi şi copii, ce locuiesc aici fără forme legale. Taberele acestora, adevărate focare de infecţie, au fost evacuate iar locuinţele lor au fost dărâmate cu ajutorul buldozerelor. Treziţi din somn, ţiganii s-au plâns să şi-au făcut locuinţe aici din cauză că nu au alte posibilităţi. „Noi adunăm sticle de plastic şi le vindem ca să câştigăm o pâine, nu avem unde să ne ducem”, se plângeau aceştia. Numai că reprezentanţii Primăriei Craiova îi suspectează pe aceştia şi de furtul capacelor de canal. „După cum puteţi vedea, aceste locuri sunt adevărate focare de infecţie. Din dispoziţia primarului municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, am dispus la identificarea acestor locaţii şi la evacuarea lor. Unii stau în aceste locuri de 4-5 ani şi nu le-a făcut nimeni nimic însă sunt un adevărat pericol pentru cetăţenii Craiovei. Mulţi dintre nici nu au domiciliu în Craiova, vin din alte localităţi din apropierea oraşului.Mai sunt zone în municipiul Craiova care nu ne fac cinste, însă vom acţiona şi vom salubriza acele locaţii”, a declarat Gheorghe Nedelescu, city manager al municipiului Craiova.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-10-2011
    Mesaje
    82

    Mai bine le-ar da foc .

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-05-2012
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    29

    sa le dea dai drq de hiene
    ciori cu reactii
    si in bresti pe balta craiuvitei akolo pe mahala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.