„Şcoala de 7 stele” în judeţul Dolj

„Şcoala de 7 stele” în judeţul Dolj

1.149
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Competiţie între şcolile doljene. În perioada 12-19 octombrie mai multe şcoli vor intra într-un proces de autoevaluare în urma căruia vor fi recunoscute şi promovate public bunele practici ce susţin participarea în procesele de îmbunătăţire a guvernării în şcoală. Câştigătorii competiţiei vor fi premiaţi în cadrul Galei Competiţiei „Şcoala de 7 stele – Buna Guvernare în Şcoală cu Concursul Standardelor de Participare. Gala va avea loc în data de 25 octombrie, între orele 12-17, în Amfiteatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, prilejul cu care se va desfăşura şi Conferinţa regională „Dialog şi iniţiativă pentru cetăţenie activă şi bună guvernare în şcoală”,
“Competiţia între şcolile doljene se desfăşoară în cadrul proiectului
“Standarde de participare pentru cetăţenie activă”, organizat de Asociaţia Regională pentru Dezvoltare Rurală şi Ministerul Educaţiei, Cercetării Tineretului şi Sportului. Proiectul urmăreşte introducerea unor abordări innovative de asigurare a sustenabilităţii în şcoală în 20 de unităţi de învăţământ gimnazial şi liceal din Oltenia, urmând a fi aplicat apoi şi la nivel naţional”, a declarat Radu Petcu, manager proiect.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-10-2012
    Mesaje
    5

    Felicitari

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.