Agerpres: Comercianţii din Craiova ale căror chioşcuri vor fi demolate vor demiterea...

Agerpres: Comercianţii din Craiova ale căror chioşcuri vor fi demolate vor demiterea primarului

454
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Chioșcarii din Craiova strâng semnături pentru demiterea Liei Olguța Vasilescu din funcția de Primar al Craiovei. Oamenii vor să organizeze un referendum în acest sens.
Potrivit agerpres.ro, care citează reprezentanții chioșcarilor, până la această oră s-au strâns peste 10.000 de semnături pentru referendum. Chioșcarii au declarat că sunt nemulțumiț că primarul îi cataloghează pe toți ca făcând parte din clanul Pară.

“Am demarat procesul de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea din funcţia de primar al Craiovei a doamnei Lia Olguţa Vasilescu, pentru că încercăm de două săptămâni să luăm legătura cu domnia sa, însă nu a binevoit să ne primească, deşi este o situaţie deosebit de grea pentru ţară şi pentru oameni. Or dacă dânsa vrea să privatizeze primăria şi să o facă societatea comercială Lia Olguţa Vasilescu, ne pare rău, dar nu putem accepta aşa ceva. Printre aceste chioşcuri sunt şi chioşcuri care au contracte cu primăria valabile până în 2014, 2015 sau 2016, iar opinia publică este total dezinformată cum că ar fi demolate doar cele care nu au autorizaţie. Sunt oameni care sunt în legalitate, care au contract încheiat cu primăria încă valabil. Mai mult decât atât, în permanenţă doamna Vasilescu afirmă că este vorba de clanul Pară. Păi clanul Pară reprezintă peste 300 de comercianţi din Craiova? Mulţi dintre noi avem studii superioare, nu suntem toţi necalificaţi şi cu probleme cu justiţia aşa cum ne consideră dânsa’, a declarat Mihai Virgil pentru agerpres.

Primarul Craiovei spune însă că i-a primit la discuții pe chioșcari, iar în privința organizării referendumului pentru demiterea sa, Olguța Vasilescu a declarat pentru sursa citată “ne amuzăm”.

Sursa: AGERPRES



6 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Gibraltar
    Mesaje
    2152

    hahah Traiasca Olguta

    acum jos Olguta

    sa le fie de bine acum

  2. #2
    Designer
    Data de inscriere
     17-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    838

    Nu inteleg. Am luat-o dracu razna cu referendumurile astea. Si cum se face? Daca nu-s 50+1 din cei cu drept de vot nu e valid. E pentru prima oara cand aud de referendum la nivel de administratie locala.

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    440

    Eu nu am chiosc si nici nu lucrez la un patron cu chiosc dar tot vreau demiterea gogutzei

  4. #4
    legalizez ganduri
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Above And Beyond
    Mesaje
    8936

    Sa darame tot..numai mizerii de cocioabe aveam…referendum? )))ce idioti..

    i¿½Fixeaza-ti in minte chiar de acum o regula si un ideal de purtare carora sa te conformezi atat in singuratate cat si intre oameni, caci intelepciunea e a ta numai cand o dai altuia, altfel ea este numai in tine.i¿½Nicolae IorgaR.I.P Ovidiu
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     15-03-2008
    Locatie
     Craiova, Brazda lui Novac
    Mesaje
    256
    Citat Mesaj initiat de Bogdanâ„¢
    Sa darame tot..numai mizerii de cocioabe aveam…referendum? )))ce idioti..

    Cu ei inauntru. Si ca sa fie treaba treaba(daca tot vrea doamna primar sa-i facem statuie) sa-i cheme si pe cei din guvern sa-i inchida in chioscurile demolate…

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    279

    Ar fi buna si infiintarea unei garzi civile din care sa faca parte cetateni din oras, care isi doresc un oras mai curat si ordonat.
    Pot si cetatenii sa ajute la restabilirea ordinii de drept din Craiova.
    Sunt destui cetateni care ar patrula prin oras cu caini si bastoane, daca hotii nu se potolesc. Sper, insa, sa fie de ajuns fortele de ordine pe care orasul le plateste.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.