DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

226
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 08.10.2012, în jurul orei 02.30, în Băileşti, C.FLORIN, 20 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism din cauza neatenţiei în conducere a lovit un vehicul cu tracţiune animală condus de M.IONEL, 23 de ani, din aceeaşi localitate, rezultând pagube materiale.
Conducătorii vehiculelor implicaţi în accident au purtat unele discuţii, iar la final conducătorul auto a părăsit locul faptei nefiind de acord să înştiinţeze organele de poliţie. Ulterior, la scurt timp după eveniment autoturismul implicat în accident a fost depistat de poliţişti pe str. Unirii din Băileşti, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
C.FLORIN a fost condus la Spitalul Băileşti, unde a refuzat să se supună recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe biologice.
 
•  
 
Ieri, 8 octombrie a.c., în jurul orei 14.45, în comuna Călăraşi, sat Sărata, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni şi Postului de Poliţie Călăraşi aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe V.VIOREL, 49 de ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-Rep.
 
•  
 
Aseară, la ora 2000, în comuna Podari, sat Branişte, pe D.N. 56, o echipă din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-a depistat în trafic pe G.VALERIU, 59 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Lui G.VALERIU i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii întocmind dosar penal.
 
•  
 
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 09.30, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Craiova şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova l-a depistat în trafic, pe strada Ulmului, pe S.MARIAN, 51 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG.195/2002.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.