IPJ Olt, verificat de Corpul de control al ministrului Administraţiei

IPJ Olt, verificat de Corpul de control al ministrului Administraţiei

359
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Se pare că acest control vine în urma mai multor sesizări făcute la adresa şefului IJP Olt, comisar şef Ion Voicu, adjunctului său, Valerian Iliescu, şefului Poliţiei Balş, Ion Şotea şi şefului Secţiei Poliţiei Rurale 1 Balş, Gheorghe Barbu. Toate au fost făcute de subcomisarul Valentin Popa, din Balş.

„Nu pot fi condus de un infractor”

 

De mai bine de un an, poliţistul bălşean spune pe unde poate că în cadrul Poliţiei Balş se petrec lucruri necurate, ilegale, toate trecute sub tăcere cu ajutorul şefilor poliţiei oltene. După multe încercări, Valentin Popa a fost chemat în audienţă la ministrul Administraţiei.


„Domnul ministru Duşa este singurul cu care am reuşit să stau de vorbă. I-am expus câteva dintre problemele care mă ard pe mine, dar cu siguranţă şi pe alţii. I-am spus că nu-mi convine să fiu condus de un infractor, Gheorghe Barbu. I-am vorbit despre mai multe fapte pe care eu le consider penale. Într-un din cazuri, Gheorghe Barbu este acuzat de fapte cu violenţă. Victima acestuia, un cetăţean din Craiova a avut câştig de cauză la CEDO”,
spune subcomisarul Popa.

Poliţistul bălşean a refuzat să mai vină la locul de muncă de teamă să nu-i fie înscenat cine ştie ce, astfel că în prezent este suspendat din funcţie la cererea sa.


„Domunl ministru m-a ascultat şi a spus că tot ce poate face este să trimită Corpul de control care să verifice cele sesizate de mine”,
a mai spus Valentin Popa.
 

 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.