Taxa auto, amânată până în 2013

Taxa auto, amânată până în 2013

567
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ordonanţa de urgenţă 1/ 2012 care vizează amânarea până la 1 ianuarie 2013 a datei de la care devine obligatorie aplicarea taxei auto, a fost aprobată, marţi, 9 octombrie de Camera deputaţilor.

Ordonanţa de urgenţă 1/ 2012 care prevede amânarea datei de la care devine obligatorie aplicarea taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate în România, asupra unui autovehicul rulat şi pentru care nu a fost aplicată taxa specială pentru autoturisme sau taxa de poluare pentru autovehicule.Ordonanţa reglementează şi situaţia persoanelor care au achitat taxa pentru transcrierea dreptului de proprietate a autovehicului. În acest caz, contribuabilii se pot adresa organelor abilitate pentru restituirea taxei plătite, conform Ordonanţei 92/2003 privind codul de procedură fiscală. Senatul a adoptat anterior, tacit, ordonanţa, iar comisiile de industrii şi buget ale Camerei au avizat-o favorabil.

Informează mediafax.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     17-03-2007
    Mesaje
    15

    pai pana la urma , se poate sau nu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.