UPDATE Corpul de control a părăsit Instituţia Prefectului Judeţului Dolj

UPDATE Corpul de control a părăsit Instituţia Prefectului Judeţului Dolj

491
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

UPDATE Corpul de Control al ministrului MAI a ajuns în aceste momente la Prefectura Dolj.

UPDATE: 18:05 Corpul de Control al MAI a plecat în acest moment de la Prefectura Dolj. După mai bine de 3 ore reprezentanţii MAI au plecat solicitând copii după mai multe documente de la juriştii prefecturii. Rămâne de văzut dacă Corpul de Control va reveni şi mâine pentru a putea lua legătura şi cu Elena Costea. În acestă seară ei nu au reuşit să se întâlnească cu reprezentantul Guvernului în Teritoriu.

UPDATE: 16.55 Echipa de la Corpul de Control al Ministrului Administraţiei şi Internelor a verificat mai multe documente din prefectură şi aşteaptă ca prefectul Elena Costea să ajungă în instituţie.

Echipa de la MAI a ajuns în primul rând la Primăria Craiova, apoi a ajuns Prefectura Dolj. Echipa se află în cabinetul prefectului, însă reprezentantul Guvernului în teritoriu nu se află în instituţie. Subprefectul Ionel Ciobotea se află împreună cu juriştii pentru a discuta cu corpul de control al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-10-2012
    Mesaje
    1

    Realitatea dura a Craiovei sarace ce se afla pe primul loc in tara la somaj si ajutoare sociale: mafia de 5 milioane euro, pentru cei peste 6000 mp de termopan ce se vor construi, licitatii trucate si atribuiri directe, anexe la cheltuieli si contracte de executare, mafia olgutei si a calangioaicei la care se alatura anonimii dornici de imbogatire:radu preda, resceanu si durle colecteaza cate 5000 euro de la fiecare chioscar pentru campanie.CORPUL DE CONTROL A VERIFICAT INTAI PRIMARIA CRAIOVA in 10 minute SI APOI A TRECUT SI PE LA PREFECTURA !!!ACUM TREBUIE CA VICELE CALANGIU SA-L MULTUMEASCA SI PE CTIN MITRITA SPONSORUL CEL MARE , CEL CU LIDO… CARE ARE NEVOIE DE SPATII MULTE CU VAD BUN SI APOI TREBUIE SI OLGUTA SA FACA CATEVA MILIOANE DE EURO NUMAI DIN TERMOPANELE PE CARE LE VA ATRIBUI FIRMELOR EI PSD.OAMENII AU CONTRACTE DAR OLGA NEBUNA NU MAI VREA SA LE PRELUNGEASCA. APOI AR MAI FI DREPTUL DE UZUFRUCT SI CEL
    DE PREEMPTIUNE AL UTILIZATORILOR DE CHIOSCURI CARE AU PRIMIT TOTI, ATENTIE TOTI TERENURILE IN CONCESIUNE DE LA PRIMARIE. SITUATIILE DIFERA: UNII AU CONSTRUIT FARA AUTORIZATIE DE
    CONSTRUCTIE, DAR ACUM OLGA NEBUNA NU ARE ARHITECT ! NU ARE ARHITECT ! TREBUIESC SPEFICICATE SEPARAT SITUATIILE FIECARUI CHIOSCAR SAU FIECAREI CATEGORII IN PARTE , DEOARECE ACESTE FIRME AU SITUATII TOTAL DIFERITE ! NU-I BAGATI PE TOTI IN ACEEASI OALA. UNII AU TOTUL IN REGULA DAR AU RAMAS CU CHIRIILE IN URMA, ALTII CARE AU TOTUL IN REGULA, PUR SI SIMPLU SE AFLA IN CALEA INTERESELOR PRIMARITEI VASILESCU SI CELE ALE CRISTINEI CALANGIU (CU STUDENTI MEDICINISTI ARABI SI CU TINERI DIN PARTID) CARE ISI DORESC CA PRIN INTERPUSI SA OBTINA ANUMITE PARCELE SI TERENURI PUIBLICE !!! INSPECTORII PIETELOR PRECUM SI DIRECTORII RESCEANU SI DURLE AU INCEPUT DEJA SA STRANGA MITA SUB FORMA DE DONATII PENTRU CAMPANIE ELECTORALA SAU CIUBUC DIRECT LA BUZUNAR. DE RETINUT CA SI RESCEANU SI DURLE ADMINISTREAZA SOCIETATI COMERCIALE PRIVATE CE-SI DESFASOARA ACTIVITATEA SI IN SPATII PUBLICE INCHIRIATE , ACESTIA VENIND FARA NICI UN FEL DE EXPERIENTA SAU MATURITATE LA CONDUCEREA INSTITUTIEI PUBLICE PENTRU A COLECTA SI PENTRU A SERVI INTERESELE PERSONALE DAR SI PE ALE CELOR MARI : OLHA VASILESCU SI CRISTINA CALANGIU ! CALANGIU MAI ARE SI NISTE CHIOSCURI IN VALEA ROSIE IN CURTEA UNUI LICEU, CONSTRUIT PROVIZORIU SI ILEGAL SI UNDE INAINTE II ALIMENTA PE COPII SI CU BAUTURI ALCOOLICE !!!una din principalele atribuţii ale prefectului, potrivit Legii 340/2004, modificată, completată şi republicată, este tocmai „asigurarea climatului de pace socială, menţinerea unui contact continuu cu toate nivelurile instituţionale şi sociale, acordând o atenţie prevenirii tensiunilor sociale” . Aşa prevede legea. Că verifică legalitatea actelor administrative adoptate sau emise de autorităţile administraţiei publice locale şi judeţene, cu excepţia celor de gestiune, asta se ştie. Pot să mai existe şi situaţii, cum au şi existat în nenumărate rânduri, în care dispoziţii ale primarului Craiovei sau primarilor din teritoriu, hotărâri ale Consiliului Local Municipal Craiova şi, de asemenea, ale consiliilor locale din judeţ, să nu primească viză de legalitate. Ajungându-se în instanţa de contencios administrativ. juristii prefecturii sunt specialisti cu experienta ce nu pot fi contestati, atat dl mirea cat si dl paulon ciurlin !
    De ce a ţinut să o acompanieze vocal şi viceprimarul Cristina Calangiu n-am înţeles, mai ales că s-a dovedit încă o dată o nepricepută gestionară a subtilităţilor administrative şi juridice, vorbind când putea să tacă. Trecem peste momentele de circ sordid livrate la Prefectura Dolj, unde s-a deplasat neinvitată. Prefectura nu e un cabinet de psihologie pentru reparaţii, de exaltări mai mult sau mai puţin pasagere. Avariile morale, care nu interesează, să şi le vindece cu batistuţa. Şi acum vine vestea proastă şi pentru Cristina Calangiu, cum a venit şi pentru chioşcari. Are deja calitatea de inculpat în dosarul 4195/P/2011 – conexat cu alte două dosare – aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Şi iată textul. La data de 9 noiembrie 2011, s-a dispus şi confirmat începerea urmăririi penale faţă de Cristina Mariana Calangiu, Maria Raţă, Petre Iordache, Ancuţa Tocae, George Dobrescu, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, şi faţă de Marin Trican, din Coţofenii din Dos, administratorul firmei SC Best Clean SRL Craiova, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată. Ce a reţinut procurorul de caz, cu altă ocazie, dar dosarul e solid şi periculos rău. Apăsător de periculos şi din licitaţiile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova îşi trage seva. Mai exact de la externalizarea serviciului de spălătorie, cu istoria sa romanţată. a facut afaceri la spitalul nr 1 cu firmele lui catalin resceanu ALCORE !. Şi acum penală. cine mai reface imaginea institutiilor si respectarea legilor si procedurilor? cine preia problemele sociale PREELCTORALE si conflictele ce vor urma in strada si in fata primariei ? unde sunt transparenta si impartialitatea primarului? unde sunt promisiunile din campanie? in interesul buzunarului propriu si in cel al discrimainarilor. ar mai fi si nesupunerea fata de ion pioteasa, ales presdinte de Cj al 3 lea pe tara, si ales presedinte al delegaţiei României la Comitetul Regiunilor (CoR) şi membru al Biroului CoR. pe care incearca in zadar sa l detroneze dupa ce a ajutat-o fantastic de mult precum si dispretul fata de imm uri si fata de angajati precum si fata de cetatenii urbei ! concluziile? de ce nu i-au amendatca sa intre niste bani curati in bugetul local? de ce nu le-au prelungit contractele/ ei platesc taxe si impozite si chirii! toti platesc dar sub pretextul subinchirierii sau nedorind sa le prelungeasca contractele pentru a si insusi prin intermediari terenurile lasa mii de oameni fara hrana de sarbatorile crestine !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.