Prioteasa a participat la Conferința Naționala de Ortopedie și Traumatologie

Prioteasa a participat la Conferința Naționala de Ortopedie și Traumatologie

1.174
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat miercuri seară la deschiderea Conferinței Naționale de Ortopedie și Traumatologie, evenimentul, găzduit de Universitatea de Medicină și Farmacie, bucurându-se de prezența a peste 450 de medici, specialiști și reprezentanți ai mediului academic și universitar, din țară și străinătate.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a făcut o scurtă prezentare a Doljului invitaților sosiți la manifestările prilejuite de organizarea Conferinței Naționale de Ortopedie și Traumatologie la Craiova.

“Am venit cu plăcere la deschiderea Conferinței Naționale de Ortopedie și Traumatologie pentru că vreau să dau un semnal că suntem alături de această mare echipă a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova. Ne dorim foarte mult să scoatem la lumină performanţele, dar mai ales progresul pe care îl face lumea medicală din Craiova. Pentru că la această conferinţă se află atât nume sonore din mediul academic, universitar şi medical România, dar şi specialişti veniţi din toată Europa, vreau să vă spun că vă aflaţi într-unul din cele mai mari judeţe din ţară, cu 111 localităţi, dintre care trei municipii, patru oraşe şi 104 comunităţi rurale. Suntem judeţul care am absorbit cel mai bine fondurile europene, cu proiecte care se află în implementare sau au fost finalizate în valoare de peste 400 de milioane de euro, dintre care zece milioane au fost investite în Ambulatoriul celui mai mare spital regional din România. Vreau să vă mărturisesc că pentru acest mandat, adică în următorii patru ani, punctul central al Consiliului Judeţean Dolj, atunci când vorbim de investiţii, fie că ne referim la bani europeni sau la bani de la bugetul propriu, va fi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. Ne dorim, în măsura posibilităţilor financiare, ca în fiecare an să abordăm cel puţin câte două etaje ale spitalului, astfel ca la sfârşitul acestor patru ani de mandat să-l reabilităm în totalitate. De aceea suntem şi noi în această mare echipă în care ne dăm cu toţii mâna pentru a rezolva cât mai multe obiective. În ceea ce ne priveşte pe noi, autorităţile administraţiei judeţene, vă spunem bine aţi venit în oraşul nostru şi vă urăm o şedere cât mai plăcută pentru a vă întoarce la Craiova de unde sunt sigur că veţi avea numai amintiri plăcute”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La deschiderea Conferinței Naționale de Ortopedie și Traumatologie au mai participat reprezentanți ai autorităților locale și județene, rectorul Universității de Medicină și Farmacie, prof.univ.dr. Ion Rogoveanu, Acad. Prof. Univ. Dr. Nicolae Gorun, membru al Academiei Oamenilor de Știință.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.