Cinci drumuri paralizate de viscol in Olt

Cinci drumuri paralizate de viscol in Olt

382
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dacă vreţi să plecaţi la drum, trebuie să luaţi în calcul că puteţi sta şi cateva ore blocaţi în trafic. Politiştii sunt nevoiţi să oprească temporar circulaţia pe unele tronsoane de drum, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată acţiona în zonă.

 

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenţă a anuntat cu putin timp în urma ca traficul este restrictionat pe cinci tronsoane de rum din Olt. Este vorba despre DJ 546 B Şerbăneşti-Movileni, DJ 653 Radomireşti-Crăciunei, DJ 679 Seaca-Mihaeşti, DJ 642 Rotunda-Vlădila şi DJ 544 Vădastra-Vădăstriţa. Pe porţinuile din aceste drumuri aflate în câmp deschis, în zone cu văi şi păduri, circulaţia este oprita temporara pentru a face loc utilajelor de deszăpezire.

In această după-amiază, pe drumurile judeţene şi naţionale care travesează Oltul acţionau 65 de utilaje de deszăpezire. În prezent, nu sunt drumuri închise în judeţ, însă mai sunt probleme la alimentarea cu energie electrică. 11 localităţi sunt si la această oră în întuneric.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.