Lia Olguţa Vasilescu nu renunţă la demolări

Lia Olguţa Vasilescu nu renunţă la demolări

1.443
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Edilul Băniei, Lia Olguţa Vasilescu, continuă lupta cu cei care ocupă abuziv terenurile primăriei Craiova.

“Este o afacere mare, de aici reacţia violentă a chioşcarilor. Sunt unii care sunt în regulă, care au contract până în 2014, de ei nu se leagă nimeni, mai sunt o categorie care au subînchiriat spaţiile. E un fel de taxă de protecţie, aici venea o persoană care făcea rost de un chioşc, nu se făcea niciun fel de licitaţie. În contract spunea că nu ai voie să subînchirezi. Eu m-am decis să fac licitaţie ca eu, instituţie, să iau cel mai bun preţ. Am vorbit cu unii dintre cei care au subînchiriat şi mi-au spus că vor să plătească la primărie decât taxe de protecţie la clanurile de chioşcari” – Lia Olguţa Vasilescu

Primarul Craiovei intenţionează să schimbe sistemul de licitaţie pentru închirierea terenurilor. Astfel, va fi întocmit un caiet de sarcini ce poate fi achiziţionat de la Primărie iar cei care intra în posesia documentaţiei vor primi un cod ce le va permite să participe la licitaţie ce va fi organizată pe internet pe o perioadă de două zile. “Nu va şti cine licitează decât responsabilul de licitaţie şi care va răspunde cu capul dacă nu se vor respecta procedurile. La final când se va spune stop, noi vom şti care este câştigătorul, vom primi preţul cel mai mare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Sursa: lupamea.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-01-2008
    Mesaje
    3

    FOARTE BINE! JOS MAFIA CHIOSCARILOR! Acum citeva luni am vrut sa inchiriez un chiosc in Craiovita,probabil unul fara autorizatie, mi s-a cerut 25 euro pe metru patrat pe luna! Excrocii nici macar nu aveau acordul primariei stateau acasa si incasau chirii de mii de euro! Asa mai bine sa-i incaseze primaria iar mafiotii sa puna mina sa mnceasca, sa faca afaceri curate !

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    456

    Sper, dar parca nu vad eu pe femeia asta ca fiind capabila sa aduca vre-o schimbare …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.