Scrisoare către Zeița Codruța (T)

Scrisoare către Zeița Codruța (T)

279
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,50)

Avem primar în urbea noastră. Pe Codruța Marinescu. Tânără, frumoasă, înclinată să îşi iubească semenii. Sau pe o parte dintre ei… 

Pe soţ înțelegem că l-a cerut ea. La Partidul Romania Mare s-a cerut singură parlamentar și-apoi de încă două ori s-a vrut cu PSD-ul. A venit rândul Craiovei să îi fie sortită, Craiova liniștită, rânduită, bună de muls. Necrezând mult în șansa ei, crezând însă în tinerețe, am ales. Am ales-o pe ea. 

Am așteptat cele 20000 de locuri de muncă. Le-am primit. În străinătate. Și înca vreo câteva, că a dat afară de la Olt, să angajeze de la Dolj. 

Am așteptat reabilitarea termică promisă. Gratis, la preț dublu, plătim jumătate, mai bine ne-o facem singuri. 

Câinii vagabonzi nu sunt nici ei în CONGO prea lorzi, altfel ar fi plecat cu stăpanii în străinătate! 

Drumuri, fabrici și spitale au ce vor, dar n-au ce trebe, bine-ar fi să nu se-ntrebe! 

Gigacaloria e un pic mai sfioasă și sub bagheta magică a Codruței scade cu 10% nivelul apei din Balta Craioviței. Și o facem SRL. Gigacaloria SRL, Piața SRL, Craiovița SRL, Primăria Craiova din CONGO SRL. 

Și-acum acțiunea CHIOȘCUL: păi cine-a pus chioșcul în drum, ăla n-a fost om nebun, ăla a fost om cu minte, cine-o intra-n el să cante și necazul (Codruța) să și-l uite! 

Nu ne vrei, înțelegem: că te-am votat sau nu te-am votat, că suntem negri și nu suntem albi, sau că suntem și negri și albi, că ne curge sânge alb-albastru prin vene, iar tu vrei să ne curgă sângele în SENA. 

Nu ne iubeşti, înţelegem: nu suntem consilierii căţei supuşi ai tăi din CONGO, nu suntem necredincioşii tăi angajaţi credincioşi, nu suntem familia ta (nici nu am vrea), nu suntem mama ta, fiica ta, NU SUNTEM CĂMĂTARII TĂI! 

Nu ne respecți, înțelegem: rasa ta pură, ariană, nu te lasă să îți amesteci cu noi sângele, pașii, sau măcar vorbele. Suntem negrii de pe plantația ta, sclavii cu familiile lor hămesite, niște pigmei pistruiați contagioși din CONGO. 

DAR IATĂ CE NU ÎNȚELEGEM: 

Ai jurat că iți vei dedica toată puterea și priceperea pentru propășirea noastră spirituală și materială, că vei apăra democrația, drepturile și libertățile noastre, de ce îți încalci jurământul? 

De ce nu rămai în înaltul tau turn de fildeș, să mănânci ambrozie și să bei nectar, iar noi, biete furnici, la picioarele tale regale, să putem să cârpim copiilor noștri hainele second în drumul dintre tejghea și avida ta casierie? 

Dacă nu ai construit vreodată de ce dărami? 

Dacă ai primit totul de-a gata, de ce nu ne lași pe truditorii vânduți la bănci să ne învățăm cu gândul emigrării? 

Și mai ales DE CE NU CREZI ÎN DUMNEZEU? 

Semnează: Un grup de pigmei pistruiaţi contagioşi din CONGO. 

 

 

Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu fapte sau personaje din realitate este pur intamplatoare.



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-01-2007
    Mesaje
    6

    Doua treburi am in minte. Aia cu vrabia din mana si cioara de pe gard si aia cu mintea de pe urma. Eu nu am ales-o, sa se spele cu ea pe cap cine a votat-o! Problema mea e ca va trebui sa conlocuiesc si eu cu ea la primarie.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    286

    La munca, nu la furat, cersit si vrajeala!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     26-08-2006
    Mesaje
    215

    Codruta s-a ales ea singura, majoritatea voturilor cu siguranta nu au fost pentru dansa….parerea mea!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.