Doljeni cercetaţi pentru port fără drept de armă albă

Doljeni cercetaţi pentru port fără drept de armă albă

259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 11/12.10.2012, în jurul orei 0200, pe strada Popoveni, din Craiova, o patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie, procedând la supravegherea şi controlul traficului rutier, a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat B.MĂDĂLIN, 22 ani, din comuna Bratovoiești.

Cu prilejul controlului efectuat de poliţişti, în interiorul autoturismului a fost găsită o bâtă din lemn, pe numele celui în cauză fiind întocmit dosar penal conform prevederilor Legii 61/1991Rep., iar bâta din lemn a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

  •  În noaptea de 11/12.10.2012, în jurul orei 0200, un echipaj al Secţiei 4 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare l-a depistat, pe b-dul N. Bălcescu din Craiova, pe D.CRISTIAN, de 18 ani, din municipiu asupra căruia poliţiştii au găsit un cuţit tip briceag.

Cel în cauză a fost condus la sediul unităţii de poliţie unde i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de „port fără drept a unei arme albe în locuri publice”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.