Lia Olguţa Vasilescu: sper să se termine procesul în timpul mandatului meu

Lia Olguţa Vasilescu: sper să se termine procesul în timpul mandatului meu

245
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei speră ca procesul cu Prefectura Dolj să se finalizeze în următorii 4 ani, declarând că în tot acest timp cei care au construcţii pe terenul primăriei nu plătesc nimic cauzând un prejudiciu foarte mare instituţiei.

După ce Tribunalul Dolj a acordat un nou termen de judecată pentru procesul dintre Primăria Craiova şi Prefectura Dolj, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a declarat că singurul lucru care se mai poate face în acest moment este să aştepte ca instanţa să dea o soluţie dar că există motive să se creadă că procesul va dura foarte mult. „Singurul lucru pe care îl mai putem face acum este să aşteptăm, sper ca procesul să se finalizeze până la sfârşitul mandatului meu, aşteptăm decizia instanţei dar vreau să ştiţi că în tot acest timp se aduce un prejudiciu primăriei pentru că aceste persoane nu plătesc nimic. Eu încă mai sper că este o greşeală această situaţie pentru că zilnic pierdem bani şi cineva trebuie să suporte consecinţele. Sunt decisă în continoare să aplic legea. Voi emite şi alte dispoziţii pentru că legea îmi permite, asta este situaţia în care s-a ajuns pentru că este un blocaj între instituţii, eu am cerut demiterea prefectului mai mult de atât nu pot decât să aştept”- Lia Olguţa Vasilescu

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.