Video: Primarul Craiovei amendat de Poliţia Locală

Video: Primarul Craiovei amendat de Poliţia Locală

311
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ, Compania de Apă și SC Termo SRL au fost amendate de Poliția Locală Craiova pentru construirea fără autorizaţie.

Primăria Craiova şi mai multe unităţi comerciale care au lucrat la anveloparea blocului 201 E au fost amendate de Poliţia Locală cu 1000 de lei pentru că nu au avut autorizaţie de construcţie. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că a rugat câteva societăţi comerciale să lucreze la reabilitarea blocului 201 E din Craioviţa gratuit. În urma unor sesizări primite prin telefonul cetăţeanului de Poliţia Locală Craiova, s-au făcut investigări din care a reieşit faptul că lucrările de construcţie s-au făcut fără autorizaţie. „Legea este aceiaşi pentru toţi inclusiv pentru primar. Am rugat câteva firme să lucreze gratuit la acest bloc pentru că la buget nu aveam fonduri, ne-am grăbit pentru că vrem să accesăm fonduri europene şi eram presaţi de timp. Dacă ar fi să reiau lucrările aş proceda la fel”- primarul Craiovei. „Am fost sesizaţi pe 12 octombrie 2012 prin telefonul cetăţeanului că la blocul 201 E se efectuează lucrări de construcţie fără autorizaţie. În urma verificărilor am constatat că s-au încălcat prevederile articolului 26 din legea 50, am aplicat sancţiunile prevăzute de lege”, a declarat Octavian Mateescu, directorul poliţiei locale Craiova.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.