Călăii prefectului de Dolj au venit pe blat

Călăii prefectului de Dolj au venit pe blat

459
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Întorşi din drumul lor liniştit către o oarecare unitate administrativ-teritorială din ţară, de un telefon nervos, controlorii de la Interne veniţi să-i caute prefectului de Dolj nod în papură, după ce acesta a stopat demolările în masă, au uitat că le trebuie şi un ordin de serviciu. Sau ei n-or fi uitat, săracii! Cert e că nu l-au avut. Or, nici o instituţie publică din România, cu atât mai mult o prefectură, birou al Guvernului în teritoriu, nu poate fi călcată decât după nişte proceduri foarte stricte.

Documentul de bază, susţin chiar secretarii de stat din guvern, este ordinul de serviciu, iar procedura după care demarează controlul este înregistrarea şi avizarea acestui ordin de către conducătorul instituţiei care trebuie verificate. Nu mai intrăm în amănunte de securitate a gestionării informaţiei, că deja e prea mult. Cert este că inspectorii, la sosirea în Craiova, au pus mâna pe documente în lipsa prefectului, care era, culmea, tocmai la MAI!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.