Razie în Municipiul Craiova

Razie în Municipiul Craiova

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 12/13.10.2012, poliţiştii craioveni sprijiniţi de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au organizat o razie, în municipiul Craiova, având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă comise în zona discotecilor, cluburilor de noapte, barurilor şi pentru identificarea persoanelor care încalcă normele de circulaţie rutieră.
Aproximativ 70 efective, printre care poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră şi jandarmi au participat la activităţile desfăşurate cu această ocazie.
Poliţiştii au efectuat verificări şi controale în 16 locuri şi medii pretabile comiterii de infracţiuni, peste 300 autovehicule au fost controlate, iar aproximativ 350 persoane au fost legitimate.
Astfel, au fost întocmite două dosare de cercetare penală, iar pentru cele 50 abateri de natură contravenţională constatate au fost aplicate amenzi în sumă totală de 7070 lei.
Exemple:
1. În noaptea de 12/13.10.2012, ora 01.35, în imediata vecinătate a unui bar situat pe strada Dezrobirii a fost identificat C.D., de 15 ani, din Craiova asupra căruia, la controlul corporal executat, a fost găsit un cuţit tip briceag, cu lungimea de 30 cm. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de armă albă.
2. În cadrul raziei, în jurul orei 01.30, poliţiştii Biroului Rutier şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova în timp ce executau controlul traficului rutier la intersecţia străzilor Dacia cu Amaradia au făcut semnal de oprire unui autoturism al cărui conducător şi-a continuat deplasarea.
Astfel, poliţiştii au procedat, împreună cu poliţişti ai Secţiei 4, la urmărirea autovehiculului, iar pe strada General Ştefan Fălcoianu cel în cauză a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că B.CONSTANTIN, 32 ani, din Craiova conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.