Medicii Ambulatoriului de Specialitate din Balş se mută în „casă nouă”

Medicii Ambulatoriului de Specialitate din Balş se mută în „casă nouă”

149
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La ambulatoriul din Balş au fost făcute ultimele retuşuri care au constat în lucrări de asfaltare a intrărilor în unitate, după ce a fost asfaltată inclusiv curtea unităţii spitaliceşti şi aleile care fac legătura cu ambulatoriul. Medicii au acum posibilitatea de a-şi parca maşinile într-un spaţiu special amenajat pentru ei, parcările pentru cei aflaţi în vizită la ambulatoriu fiind separate, cum este şi spaţiul destinat ambulanţelor. De asemenea, toate cadrele medicale au fost instruite cum să folosească noile aparaturi pentru a nu exista probleme atunci când vor începe să le folosească.

 

„În ultimele zile ne-am ocupat de asfaltarea ultimelor spaţii pe care nu le-am acoperit până acum, s-a lucrat la intrările în curtea ambulatoriului şi la eliberarea spaţiului de reziduuri acolo unde a fost cazul”, declară edilul din Balş, Mădălin Teodosescu, care a ţinut să fie prezent şi la ultimele lucrări de la spital şi ambulatoriu.

„De luni, activitatea va avea loc în clădirea reabilitată”

Ştefan Stănculescu, directorul Spitalului din Balş, susţine că medicii sunt pregătiţi să îşi reia activitatea în vechea clădire care a fost reabilitată şi dotată cu circa 1,2 milioane de euro. De luni, pacienţii vor beneficia de noile condiţii, după doi ani în care au fost nevoiţi să meargă la subsolul spitalului.

 

„De luni, activitatea va avea loc în clădirea reabilitată şi dotată. Totul a fost pus la punct, fiecare cabinet a fost dotat, mobilat, aparatura a fost testată, iar medicii noştri au fost instruiţi cum să folosească aceste noi dotări de ultimă generaţie, care sunt foarte binevenite în unitatea noastră. Suntem bucuroşi să anunţăm această deschidere, pentru că toată lumea o aştepta de ceva vreme. Acesta este cel mai mare proiect al nostru din ultimii ani şi sperăm să continuăm în aceeaşi manieră şi cu spitalul, care mai are nevoie de o serie de modernizări”, declară Ştefan Stănculescu.

Odată cu venirea noilor dotări, vor mai fi înfiinţate alte două cabinete faţă de cele care existau până acum, cel de Oncologie şi cel de Boli de Nutriţie, care completează seria cabinetelor de Boli Interne, Oftalmologie, ORL, Neurologie, Psihiatrie, Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie, Ortopedie, Dermato-Venerologie, Radiologie-Imagistică, Fizioterapie şi Pediatrie deja existente.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.