Conducători auto depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice

Conducători auto depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice

291
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 14.10.2012, în jurul orei 04:00, lucrători din cadrul Poliţiei Dăbuleni aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe C.DANIEL, de 19 ani, din comuna Călăraşi, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism, în localitate, având o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aseară, în jurul orei 20:45, în comuna Cetate, pe D.J. 552, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Cetate l-au depistat în trafic pe G.CONSTANTIN, 23 de ani, din comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

La data de 14.10.2012, în jurul orei 19.30, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe drumul comunal Milovan-Pleşoi, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Breasta ajunşi la faţa locului au identificat un autoturism staţionat care prezenta avari pe partea stângă. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că S.MARIN, 48 ani, din comuna Pieleşti în timp ce conducea un autoturism a avariat vehiculul staţionat, părăsind locul faptei.
Fiind depistat de organele de poliţie şi întrucât emana miros de alcool, a fost invitat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova în vederea recoltării de probe biologice, acesta refuzând, fapt pentru care pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.